Melodifestivalen

Jag är en riktig melodifestivalen-nörd. Speciellt iår eftersom det är så många bra låtar med, men jag kan störa mig lite på att alla tidningar,radio, tv osv redan favoliserar vissa artister. Visst att Loreen är den bästa med det är ju synd om dom andra som inte ens får höra sitt namn på radion! Men ikväll blir det iallafall  melodifestivalenmys, är fortfarande sjuk dock, blä.

Kommentarer
Postat av: Sannalitens.se

Svar: Hehe okej, jag har fått hem sånt och ska prova, så kommer jag recensera det senare i min blogg.:) Nåja, ska du kolla Melodifestivalen ikväll då? Någon faovrit? Själv ska jag kolla, men har inte sett ett enda avsnitt hittells :p Kram!

2012-03-10 @ 19:03:02
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: Sannalitens.se

Svar: Okej :) Kommer du titta på Eurovision Song Contest sen i maj eller när det är då? När det verkligen gäller? :) Jag brukar inte planera att det, men då mina vänner är väldigt inne i det brukar det sluta med att jag får lov att se de ändå. Haha! Kram!

2012-03-11 @ 15:56:12
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: Lisa

Du kan inte säga att de är speciell snygg dans när hon bara står och åmar sig ;) fatta va coolt de skulle va om hon hade nått annat dansnummer till den grymma partylåten då skulle de va en 10!

2012-03-11 @ 16:30:31
URL: http://i
Postat av: Lisa

Kan hålla med om att de är hennes egna stil ;) men vi skulle få mer uppmärksamhet om de va lite fart på na! ;)

På tal om annat hittade en video på dig och mig sen vi åkte till metropol förra helgen hahaah!

2012-03-11 @ 17:12:29
URL: http://isay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0