amazing

Praktikdag idag! Sen kom Lisa en stund nu på kvällen för att fixa lite med montern, Uf-mässan är på Torsdag så det börjar verkligen dra ihop sig! Kommer bli roligt. Nu blir det sängen och imorgon är jag ledig från praktiken men istället blir de jobb! Är ganska seg men de är bara bita ihop och köra på ju, hjälper inte o deppa! :) puss på er.

Trött trött trött?

Svit vad jag känner mig sliten och helt slut! Haft praktik i princip hela dagen och gick upp klockan sex, men det har varit roligt. Det är redigt skönt att ha lagt sig i sängen nu för att ha sovmorgon imorn!! Idag på min "rast" så fick jag med mig två skjortor och en sjal/halsduk hem. Nu ligger jag och kollar big brother o väntar på att sebbe ska komma hem från jobbet! Puss ha de fint.


segis dag

Haft en seg dag med Sebbe, bestält kinamat är typ de enda vi gjort förutom att kolla på tv, segkorvar jovars.
Men jag är festsugen och shoppingsugen för nu börjar jag bli frisk, så nästa helg hoppas jag på party..o snart tar man studenten wiiho!
en fest i regn för längesen..blondibecka o jag!

memories

Saknar sommaren och när vi var i Göteborg Sebbe och jag. Det är en så himla fin stad, och helt underbara stränder o skärgård! Jättemysig miljö, Vill lätt dit i sommar igen.

Mat hjälper mot allt!


A bad situation

Ligger hemma i soffan o dränks av snor hosta och huvudvärk o halsont! influensa? jo tack.. Blä..är det bara för man längtat så mycket efter denna kväll som man ska behöva bli sjuk? Menmen, bara gilla läget.. blir en myskväll med melodifestivalen, familjen o kusinen istället, får hoppas att jag blir frisk snart! Ska nog skjutsa lite på mina brudar sen så att jag iallafall kan vara med på ett litet hörn!

Just för tillfället har jag min andra halva att mysa med tills han åker iväg på fest. hihi




Detta är ett myyycke bra tips till er som lider av samma smärta i halsen som jag!


Spring

Älskar vårmodet! Just nu har jag fått dille på Kavajer i olika starka färger, vill ha alla.. Gillar även denna sjukt snygga skinnjacka under som är en längre modell än de flesta andra. Snyggt!

Gammalt till nytt

Hittade en väldigt snygg blus i mormors garderob förut som hon inte ville ha, älskar att ta kläder från henne som hon inte använder och sen styla till dom lite. Fick även hem mina skinnbyxor förut! Nu blir det att titta på Adam live och mysa med släkten, de är gött deee!


All i need is sun

Längtar till sommaren när solen bara steker och man kan svalka sig i vattnet, nu är de så kallt och slaskigt ute! Och ful känner man sig i den stora vinterjackan.. Ikväll ska jag mysa loss med Becka och Lisa med tacos och lite annat smått och gott. Skönt med en lugn kväll eftersom jag är lite sjuk!

Fettisdagen

Pappa och jag har bakat semlor ikväll så nu har alla vi precis ätit det, dom var gooooda! Lovisa är fortfarande här på sportlovsmys hihi. Själv börjar jag känna mig sjuk och väldigt svag/trött, får dricka massa c-vitamin och te för i helgen vill ja inte va sjuk!!


time for tea

Kopplar av med en kopp te och big brother nu. Haft en mysig kväll med kusin lovisa och tittat på gamla filmer/bilder på en mycket
Underbar person som vi saknar mer än något annat! (<3) och nu blir de snart sängen, för imorgon blir de dagis. puss


If today was your last day

Alla har ju lov nu men inte jag! Jag har praktik eftersom att jag missade lite när jag hoppade in senare på omvårdnad. Har haft praktik på en förskola med jättesöta små barn!! Älskart, blir sugen på förskolelärare redan nu efter en dag.
Slutade halv tre så nu sitter jag på Storgatan med min syster & kusin. Mys!


I gotta feeling

Blev en tripp med Lisa idag för att köpa lite saker till våran monter som vi ska ha på mässan, haha vi gjorde varandra festsugna så nu sitter jag här och längtar efter nästa helg då det blir party för fulla muggar!!
Hann även med att äta mat på en äcklig restaurang, skämma ut oss när vi skulle tanka bilen och överraska lilla Elin som blev en aning sur först men sen glad, haha. Nu är jag hemma och snart blir det pizza-kit!

First of the year

Sitter här mätt som en plätt. Othilia, Danne, sebbe och jag har precis tryckt i oss fläskfilé och klyftpotatis. Snart blir de melodifestivalen, mysigt! Ska nog även mosa i oss semlor sen som jag fick med mig hem idag från bakfickan
När jag jobbade! hihi.


Turn the lights on

sitter på vimmerbys uteställe "köket" och äter med en jävla massa folk från
Både min och sebbes släkt. Snart blir det att dra vidare på bowling, härligt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3318708/images/2012/pic_189878499.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3318708/images/2012/pic_189878499.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3318708/images/2012/pic_189878595.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3318708/images/2012/pic_189878596.jpg" class="image">


the one that got away

Haha vi pratade om att det blir så lätt att man tar olika strumpor på morgonen att man stressar iväg, sen märkte vi att idag hade vi gjort exakt likadant, haha. Så komiskt att vi verkligen matchar..Frågan är, vem har snott en strumpa från den andra?


let´s go bananas

Lisa följde med mig hem efter skolan, vi fixade lite med våran monter så nu har den iallafall färg! Sen blev det att äta, prata och skratta framför massa roliga youtube-klipp haha tänk att man kan skratta så mycke så tårarna rinner.. men vi lyckades faktiskt fixa två plugg-uppgifter också som vi har skickat in, skönt! Nu ligger vi i varsin ände av soffan med varsin dator, mycket socialt! Har även ätit gott hemmagjort godis som mamma gjort, med mörk choklad, valnötter och mandel. Resten av kvällen blir nog lugn, kanske åker med Lisa in till Sebbisen sen, men de är sånt som märks!



Drömmer om sommaren


this is my day

har hunnit med att skriva klart en uppgift nu ikväll och det känns såå skönt! har även varit kock hemma (som jag älskar) så det blev kycklingfilé, vitlöksås och stekta grönsaker. Mumma! Har oxå hunnit med att gå lite på stan och köpt med mig två tröjor hem. ska sova tidigt idag så nu
Blir de strax sängen! Natti


Hit the lights

Sitter i skolan med Lisa och Elin, har redan slutat så dagen känns ganska onödig eftersom att vi bara har haft bild! Blir snart att åka till stan för att fixa med lite jobb. Härligt! Sen blir det en lugn kväll med plugg.


yesterday

Dethär var maten från igår som jag och sebbe åt! Eftersom jag älskar mat så får de bli mycket matbilder haha. :)


A day with hearts


Idag har det varit skola, hade bara lite klassråd och sen åkte vi på Studiebesök, slutade runt 3! Har även pratat massor om studenten idag med klassen, kan knappt fatta att jag ska stå där med mössan snart..så härligt!
men det är ju som sagt alla hjärtans dag idag och då tänkte jag va med mitt hjärta så han kommer snart hit så
blir det att äta Plankstek och kolla på film, mysigt!!


vi rullar fram



Idag har det varit skola, bara en lektion på eftermiddagen.. sen följde Becka med mig hem och vi skulle plugga men det blev inte så mycket med de som vanligt! hihi. Så nu sitter vi här o har proppat i oss massa mat och tittar på TV och pratar strunt! Puss på min Sverre.

inspiration..



Tittar runt lite på olika klänningar och sommarplagg, himla härligt! Gillar detta som är här över.
Snart ska man hitta studentklänning också, svåååårt!!

Something that i want

Jag vill verkligen ha en sånhär liten hund, dom är såå mysiga! Detta är
Min kusins lilla sötis Sigge och jag ville bara mysa med den hela tiden när jag va där i veckan. Men de får vänta tills man flyttar hemifrån!
Godnatt.


Så gosigt man kan ha det!


A sunny day

Idag skiner solen, sköönt! Är hemma med familjen & min fina och väntar på lite gäster från södra vi som ska komma och fika! sen blir det lite plugg skulle jag tro, behövs verkligen!


good times

Har haft en kanonkväll i Säflod hos Lisa, med henne och Elin. Vi har ätit Fläskfile med kantareller och bandpasta, sen kesella med varma hallon och mörk choklad till efterrätt, de är ju äta som vi är bäst på så vi hade såklart nötter och lite annat gott till Melodifestivalen, där jag förövrigt tyckte att fel låtar gick vidare! Sen tittade vi även på Bröllopsduellen, blir sugen på att gifta mig hihi.
Men nu blir det att sova för min del! Puss o kram


image descriptionHaimage description


Shooting star

har varit i vimmerby och besökt läkaren, fikat och kollat på lite kakel med mamma och pappa. Nu ligger jag och kollar på Lotta på bråkmakargatan o mysar med min söta kissemisse (djur kan verkligen pigga upp!) snart blir de tacos med Sebbe! En redigt lugn kväll. Ha de så bra! Puss


life is a firework

Lite mobilbloggande får de bli idag!
Blev att jag stannade hemma från skolan för jag inte känner mig så pigg, så ikväll blir det en lugn kväll med god mat! Tycker det är skönt att de inte är lika kallt ute längre, fy för -22!
Nu blir de lite frulle. Puss!


a new thing

Nu har till och med lilla jag börjat blogga, får se hur jag lyckas! tycker designen är lite knepig haha.
Men idag har det varit en helt vanligt dag i skolan, inte så mycket lektioner dock! Nu har vi precis ätit pasta med tonfisk Och nu bär det av på lite småbarnkalas med släkten, lite mysigt såhär på kvällskvisten! Ha de så bra! pusselikram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0